UNA PETITA VANITAT

Al Grup Socialista al Parlament Europeu estem discutint i treballant en el nou reglament que ha de regular els nostre treballs.

Una de les qüestions és l’encaix en el nostre grup del Partito Democratico italià que, en incorporar representants de l’antiga “Margueritta” de Rutelli, veu amb recel assumir el mot “socialista”.

Hi ha un acord provisional amb el nom d’: “Aliança progressista de socialistes i demòcrates europeus” que, en curt, queda: “SOCIALISTES & DEMÒCRATES”.

Un grup de treball -del quel en formo part com a vicepresidenta del Grup- és l’encarregat de fer una proposta de reglament, a presentar a la tardor.

Com a responsable de la informació i la comunicació del Grup, se’m demanà que fes alguna proposta del possible logo a adoptar. I vaig presentar el logo del PSC: el quadrat vermell amb les lletres blanques i a partir d’aquest disseny vaig demanar que preparessin una proposta. La proposta que s’ha fet i que ha estat acceptada pel grup de treball és la que que adjunto i, com es pot comprovar, està inspirada plenament amb el logo del PSC.

Els socialistes catalans treballem i les nostres propostes acostumen a ser tingudes en compte.

Una petita vanitat que m’he permès compartir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada