Tu decideixes quina Europa vols

Aquest matí llegia un article al bloc d’en Raimon Obiols molt recomanable sobre la futura possible composició del Parlament Europeu. El fet més remarcable: el retrocés de la dreta. Amb aquestes dades, el canvi a Europa és possible i no és una simple utopia. Ara cal que hi treballem i que mobilitzem el nostre electorat per assegurar que els socialistes serem els qui liderarem una majoria progressista al Parlament Europeu. Perquè una altra Europa és possible, entre totes i tots la farem realitat.

Avui també hem presentat les tanques de campanya que simbolitzen les dues Europes: la de la dreta que se’n va, i la de l’esquerra que volem que entri. El missatge és clar: volem que la gent vagi a votar pensant en el que s’hi juga.

2 comentaris

  1. Rosaura 19 maig, 2009 · 21:29

    Si la crisi es va començar a fargar en temps de l’Aznar, que no dic que no sigui així, per quin motiu es va negar tallantment la seva existència per part dels socialistes abans de les eleccions del 2008?…

  2. Maria Badia 19 maig, 2009 · 21:29

    Rosaura, la crisi que actualment estem patint a nivell global ha estat generada per l’hegemonia de les polítiques neoliberals que ara fa més de 30 anys estan imperant en la nostra societat. La crisi actual és resultat de l’aplicació d’aquest tipus de polítiques neoconservadores que ens han abocat a la situació actual. En Raimon Obiols va escriure fa poques setmanes una entrada al seu bloc sobre aquest tema, el trobaràs en el següent enllaç: http://www.noucicle.org/obiols/?p=1493. Sobre la crisi en les passades eleccions generals cap dels dos candidats que aspiraven a la presidència del Govern espanyol va parlar de crisi econòmica durant la campanya. En aquells mesos hi havia clars símptomes de que l’economia entrava en una fase de desacceleració, però no podíem parlar encara que estiguéssim en una situació de crisi econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada