Treballem i seguirem treballant pels interessos de Catalunya


CiU fa una crida a iniciar a Europa el canvi polític a Catalunya. Novament pensen en les properes eleccions al Parlament Europeu en clau electoralista i no en clau de país. Nosaltres posem els interessos de les persones al cor del nostre projecte: volem sortir de la crisi econòmica, financera i social que tants anys de doctrina neoliberal han provocat, i per a fer-ho necessitem una Unió Europea forta i una nova orientació política al Parlament Europeu que converteixi l’actual crisi econòmica en una oportunitat per a crear un nou model socioeconòmic i polític a al Unió Europea basat en els nostres valors i principis: una Europa més pròspera, justa i solidària.

A més, CiU diu que a Europa es poden aconseguir objectius que l’Estat espanyol els nega. Nosaltres els preguntem: quins objectius els són negats? Amb el suport de qui ho pensem aconseguir: amb companys liberals que els representen a la Mesa del Parlament Europeu com Janusz Onyszkiewicz que va votar en contra de l’ús del català a la Cambra?

Nosaltres treballem al Parlament Europeu pels interessos dels catalans i catalanes amb la resta de companyes i companys de l’àmplia família socialista, i així hem aconseguit, per exemple, un ús oficial del català en les diferents institucions i organismes comunitaris. D’aquesta manera ho hem fet i així seguirem treballant pels interessos de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada