Sarkozy, un home de conviccions profundes

Els Reis em van portar unes quantes lectures, una d’elles és el llibre que ha escrit N.Sarkozy: “Testimonio. Mi vida, mis ideas”.
Demés de les primeres 60 pàgines a parlar del “Jo, jo, jo….bé, del “moi, moi, moi”….s’arriba a la pàgina 68 en un capítol que diu: “Compromiso total” i, dintre d’aquest com a sub-apartat hi ha el “C”: una total declaració d’amor a la seva esposa -ara ja ex-esposa- Cecília.
Diu: “Escribo C. porque aún hoy, cuando hace casi veinte años que nos conocemos, me conmueve pronunciar su nombre. C. Cecilia. Cecilia es mi esposa. Ella es parte de mi. Sean cuales sean los problemas a los que nos hemos enfrentado, no ha pasado ni un día en que no nos habláramos……Somos incapaces de estar separados..”
Bé doncs el llibre en qüestió és un recull de textos revisat el 2007 que és quan es posa a la venda. No m’he preocupat d’esbrinar si quan surt el llibre, la relació amb l’altra C. -Carla Bruni- ja havia començat.
No es tracta, ni és la meva intenció criticar la vida personal del President francès, ara bé aquesta convicció tan profunda sobre la seva relació amb Cecília i al cap de poques setmanes ja hi ha un divorci i un altre possible casament a la cantonada….. fa pensar en les conviccions profundes del que sent i pensa el President francès. Esperem que pel que fa als seus pensaments no com a marit o amant, sinó com a president siguin més meditats i amb més compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada