PER FAVOR, MÉS ATENCIÓ ALS USUARIS

És dilluns i em toca viatjar cap a Estrasburg. Faig la deguda cua en l’embarcament per tal que, com que la companyia amb la que viatjo no reserva seient, pugui triar el que prefereixo, que és un passadís.
Embarco dels primers, trobo el “passadís”, i veig la resta del passatge que va entrant i buscant un seient.
En aquest vol -com ja a quasi tots- viatgen molts infants, normalment només acompanyats per una persona: la mare.
Com sabem, viatjar amb infants vol dir anar més carregat del compte i tenir 4 ulls i 4 braços perqué la o les criatures en qüestió no es perdin, no caiguin, no molestin,….
Mentre contemplo aquesta cursa d’obstacles, em dirigeixo a una hostessa i li demano per què no demanen que els infants embarquin primer com ho fan les persones discapacitades. La resposta és : “No ho decideixo jo, és decisió del personal de terra” . Li contesto que només és un suggeriment, per altra banda no gaire original, però la noia em mira amb cara de “no és el meu problema ni el seu”.
Aquesta és una actitud constant amb tots els problemes que hom es troba viatjant: mai és el problema o la responsabilitat de la persona a qui et dirigeixes.
Encara que probablement en moltscasos deu ser així, per què no poden suggerir millores pels usuaris? Per què no es poden fer ressó de les queixes o dels sugeriments que se’ls hi fan?
És una actitud massa estesa que convindria canviar i que les companyies aèries farien bé de demanar als seus treballadors que les adoptessin. Si han aconseguit ser competitives abaixant els preus dels bitllets, el proper pas, hauria de ser, ara que es parla tant de l’excel.lència, el de donar una excel.lent atenció i tracte als usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada