2 comentaris

 1. Xanflins 8 novembre, 2012 · 10:54

  I com penseu fer que Espanya faci una proposta federalista si el CIS mostra clarament com el model que va agafant cada día més pes a Espanya és el centralista?

  I com es pot ser partit de govern quan la independència és el tema central de l’agenda i el PSC està partit en dos? El dret a decidir no és cap política de govern; un referéndum es fa perquè es vol guanyar, no perquè sí.

  • Maria Badia 8 novembre, 2012 · 10:54

   Hola, gràcies pels comentaris. Sobre la primera pregunta, penso que el govern espanyol, si vol contrarestar la tendència cap a l’independentisme a Catalunya, el que ha de fer és obrir noves i millors perspectives per Catalunya en la seva relació amb Espanya. Perquè també li podríem preguntar al Sr. Rajoy com pensa defensar i sostenir un model centralista d’unitat d’Espanya si totes les enquestes a Catalunya mostren un suport creixent a la independència.

   Sobre la segona pregunta, ser o no ser partit de govern ho decideixen els ciutadans i ciutadanes i, una cosa és el que els partits consideren l’agenda política i l’altra és el que està a l’agenda de la ciutadania. I aquesta decidirà, en funció del que se li ofereixi, el que li convé més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada