La "nova era" de la Comissió Europea?

null Ahir va tenir lloc al Parlament Europeu el debat sobre el Consell Europeu del passat 16 de setembre amb el seu President del Consell Europeu el belga Herman Van Rompuy.
A part de tractar els temes de la crisi econòmica i financera, el debat es van centrar d’una forma molt especial en la situació que els ciutadans romanesos d’origen romaní estan patint a França. De tot el debat, destacaria una frase del President del Grup polític dels Socialistes i Demòcrates al Parlament Europeu, el meu col•lega Martin Schulz, qui ha demanat “que controlin els capitals de la mateixa forma que controlen els ciutadans”. I és ben cert! no podem permetre que mentre els especuladors usen i abusen del mercat únic, els ciutadans europeu no podem circular lliurement.
És per això que saludo la reacció de la Comissió Europea en aquest tema i espero que aquesta contundent resposta (tot i que una mica tard) també s’ampliï a altres àmbits com ara les reformes econòmiques i financeres. Nosaltres, els socialistes del Parlament Europeu seguirem empaitant per consolidar aquesta nova era de la Comissió, on finalment vetlli per la defensa de la UE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada