La comunicació entre els ciutadans i les institucions europees existeix i funciona!

A vegades, la comunicació entre els ciutadans i les institucions europees no només existeix, sinó que és fructífera i permet solucionar problemes. Aquest ha estat el cas del intercanvi de correspondència entre l´ Associació GEPEC-Ecologistes de Catalunya i jo mateixa, en tant que diputada al Parlament Europeu, en relació a la campanya contra la legalització de la caça d’ocells amb lliga.

Després de rebre una petició de suport a aquesta campanya, on s’alertava de la possibilitat que la Generalitat autoritzés aquest tipus de captura, la qual no s’ajustava a la Directiva europea d’ocells silvestres, em vaig posar en contacte amb el Departament Medi Ambient per conèixer exactament els detalls de la tramitació i aclarir la situació.

Fruit probablement de la informació proporcionada i la mobilització cívica i ecologista entorn la qüestió, ha estat possible arribar a una decisió encertada, que és la de suspendre la tramitació del Projecte. D’aquesta manera, la caça en barraca continuarà sent no autoritzada i el cos d’Agents Rurals seguirà fent el seguiment d’inspecció i obertura d’expedients sancionadors com fins ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada