La Comissió Europea a Barcelona ha estrenat la seva pàgina web, la primera de la UE en català.

CATALUNYA.-La Comisión Europea en Barcelona estrena su página web, la primera de la UE en catalán (BARCELONA, 25 Oct. (EUROPA PRESS))

La Comisión Europea presentó hoy la página web ‘La UE en Catalunya y las Islas Baleares’, la primera web informativa de la Unión Europea en catalán, que nace con el objetivo de dar servicio a ciudadanos, instituciones y medios de comunicación.

La web explica qué es y qué hace la UE en Catalunya e informa sobre las instituciones europeas de proximidad. El director de la Representación de la CE en Barcelona, Manel Camós, destacó que “demuestra el interés de la Comisión Europea en acercarse a la realidad social de cada territorio y en comunicarse con los ciudadanos en su propia lengua”.

La página está en el portal Europa, que alberga las instituciones europeas y es uno de los webs más visitados de la Unión Europea, con más de 13,6 millones de visitas en septiembre de 2007.

Notícies com aquestes són les que m’agrada llegir. Sí, per fi és possible consultar informació i notícies de la Unió Europea en català. Mesures com aquestes són les que ajudaran a aproximar més la ciutadania a les institucions i a la política comunitària, perquè ens acosten la Unió Europea en la nostra llengua. De fet, que fos possible consultar els continguts de les pàgines web de la Unió Europea en les llengües oficials de la Unió i també amb caràcter oficial en els Estats Membres va ser una de les meves primeres fites a la Comissió de Cultura del Parlament Europeu. Per això em felicito, doncs, d’aquesta notícia, i us convido a visitar aquesta web.

Enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada