Exposició de l'Ezequiel Casamada al Parlament Europeu

Vàrem inaugurar el dimarts passat, 27 de març, una exposició de pintura de l’Ezequiel Casamada, artista sabadallenc i un bon amic. L’Ezequiel – Zequi pels amics – prové del món de la interpretació musical però va decidir iniciar-se en la pintura fa un temps i exposa regularment des de 2003.

La inauguració de l’exposició – que jo mateixa he apadrinat – va ser un autèntic èxit. Hi varen participar Hannes Swoboda, President del Grup dels Socialistes i Demòcrates, la portaveu socialista a la Comissió de Cultura i Educació, Petra Kammerevert i el diputat i company de la Delegació socialista espanyola, Emilio Menéndez del Valle. Per altra banda, vàrem comptar també amb la presència d’altres diputats catalans així com representants d’institucions i entitats catalanes a Brussel•les com el Delegat del Govern de la Generalitat o la presidenta del Casal Català.

El Zequi també ens va oferir un petit recital líric en acabar la presentació de l’exposició que va ser molt ben acollit. De fet, podria molt ben ser que fos la primera vegada que en el Parlament Europeu (PE) es canta en català. Això, però ho he de comprovar…

Comptar amb els espais del PE com a plataforma de difusió dels projectes i l’obra de joves artistes europeus és una oportunitat que cal aprofitar. Celebro la bona acollida de l’exposició del Zequi i confio en poder impulsar altres iniciatives com aquesta més endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada