ELS "SENIORS I ELS JUNIORS"

L’article d’Alberto Oliart en El Pais d’ahir dimarts 3 de juny, -el qual recomano llegir-, em suggereix dues breus reflexions.

La primera té a veure amb els bons resultats que s’obtindrien si fóssim capaços d’aprofitar les avantatges dels nous temps: la millor qualitat de vida i els grans avenços en la medicina, els quals permeten a les persones disfrutar molt més llargament de les seves capacitats físiques i mentals. Aprofitar aquest allargament de la vida activa per treballar conjuntament “juniors i seniors”, és a dir l’ambició i vitalitat de la joventut i la sabiduria i experiències dels grans, a les empreses, a les escoles, als hospitals, àdhuc en la política.

I, en segon lloc, com diu Alberto Oliart: “España no se rompe, aunque con tonos apocalípticos lo proclama la extrema derecha y algún destacado miembo del PP”. Però si alguns s’entesten, fent servir aquesta amenaça, en percebre l’adversari polític com un enemic, no ja d’ells, sinó d’Espanya, potser seran ells mateixos els que “romperán España”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada