El PSC amb Europa: volem més Partit Socialista Europeu!

La visita del President del Partit Socialista Europeu, Poul Nyrup Rasmussen, la setmana passada a Barcelona va ser un èxit indiscutible, i va demostrar més que mai que els i les socialistes catalans volem tres coses:

1. Un Partit Socialista Europeu més fort, perquè només si parlem amb una sola veu a la Unió Europea podrem sumar forces per afrontar els reptes que se’ns plantegen en l’era de la globalització, on molts dels problemes depassen les fronteres nacionals, i perquè necessitem espais supranacionals de debat que ens ajudin a acostar les polítiques i la realitat comunitària a la ciutadania.

2. Actualitzar el model social europeu mantenint intactes tots els seus valors únics de solidaritat, cohesió, inclusió i justícia social per a tothom, per continuar abanderant així el canvi i la modernització social i política en aquesta nova era on les condicions dels nostres Estats del Benestar han canviat radicalment.

3. Noves formes de participació i de deliberació política més modernes i directes, que permetin crear un espai públic realment europeu que fomenti la participació política a escala comunitària, i que contribueixin a regenerar els vincles entre la societat i la política.

En definitiva, els i les socialistes catalans volem una Europa política renovada, econòmicament i social més forta, i més activa en el marc de les relacions exteriors.

Adjunto algunes de les fotografies de l’acte que vam celebrar dimarts 29 de gener a la seu del PSC:
– Veure foto 1.

– Veure foto 2.

– Veure foto 3.

– Veure foto 4.

– Veure foto 5.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada