DUES VARES DE MEDIR

 

Assisteixo amb una certa perplexitat a la convocatòria de noves eleccions a Portugal. Podríem dir que es tracta d’un nou govern que la crisi ha engolit. Però això no és el que em deixa perplexa.

Resulta que el Primer Ministre José Socrates, es veu obligat -per mor de la crisi i de la situació econòmica a Portugal- a adoptar una sèrie de mesures per tal de complir amb les receptes que la Unió Europea li exigeix per ajudar el país.

Les mesures necessiten de l’aprovació del Parlament portuguès. I vet aquí que el Partit Socialdemòcrata portuguès, el partit del President de la Comissió Europea, Sr. Durao Barroso, vota en contra de la proposta i fa caure el govern de Portugal.

Barroso, com a Presidente de la Comissió Europea demana a Portugal que compleixi amb el que se li exigeix des de Brussel.les i el seu partit a Portugal hi vota en contra.

Que no ens vingui el Sr. Barroso a predicar la necessitat de salvar l’Euro, de salvar la UE i de protegir els països de la UE enfront dels mercats especuladors. Aquí l’única cosa que s’ha intentat protegir és el partit del Sr. Barroso posant en un enorme risc a Portugal i a la Unió Europea.

Tot una mostra de coherència política i de responsabilitat!!!!.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada