Disculpes a Mònica Terribas

Vull des d’aquesta tribuna que és el meu Blog, demanar disculpes a Mònica Terribas per les paraules que un membre del meu partit ha escrit en relacio a l’entrevista que li va fer al President de la Generalitat el passat dia 15 a TV3.
No he vist l’entrevista, pero fos la que fos l’actitud de la periodista envers el President, les paraules formulades pel Sr. Miguel Angel Martin, m’avergonyeixen profundament.
No sé quina serà la decisió que el partit prendra pels tan lamentables comentaris, però vagin per endavant les meves excuses a Monica Terribas.

1 comentari

  1. Assumpta Roura 22 març, 2010 · 17:18

    Benvolguda Maria: tot i que no sóc militant del PSC, agraeixo molt de debó les teves disculpes, que no solsament serveixen, si no que són necesaries en qualsevol dels casos, sigui en el terreny de la politica o de la quotidianitat. Com a persona compromesa amb la llibertat democratica- la que exigeix el rigor de la cultura de la responsabilitat, també em vaig sentir agredida per les paraules del Sr. M.Angel Martín, amb independencia del seu carrec. Són paraaules, a la fí que agradeixen la llibertat que defenso. Aprofito per expresar la meva solidaritat amb la Sra,. Mónica Terribes.
    Una forta abraçada. Assumpta Roura- ( escrptora)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada