Diari de campanya, 28 de maig

Aquest matí, en el setè dia de campanya, acabo d’arribar de Nantes on ahir vaig participar en un míting fantàstic dels socialistes francesos amb la Martine Aubry i la Ségolène Royal en el que vam defensar els valors de la igualtat i les polítiques socials. A més a més, vaig tenir l’oportunitat de visitar els equipaments culturals de la ciutat que són magnífics i entrevistar-me amb la Martine Aubry. En definitiva, un dia meravellós…i seguim de campanya!

Maria Badia amb les dirigents del Partit Socialista Francè, Ségolène Royal i Martine Aurbry (2009) Maria Badia en un miting a Nantes (2009) Maria Badia i Martine Aubry a Nantes (2009)

4 comentaris

 1. Victor Morató i Pasalodos 28 maig, 2009 · 11:08

  Ho sento, però estic molt disgustat.
  Avui he trucat al 012 per enèssima vegada per a preguntar quan rebré la prestació per fills menors a carrec que em pertyoca per llei, i que sempre haviem rebut el més de Gener.

  M’han dit que no serà fins després del més d’agost. A la darrera trucada que vaig fer em van posar de data límit el més de Juny.

  Aquesta si era una bona mesura per a apaivagar la crisi, pagar abans de l’estiu per a que, al menys, poguem disfrutar d’unes vacances i fer país. Però no … s’han de gastar els milions en salvar llèngues tribals de l’Equador.

  És vergonyós veure com retallen per aquí i mentrestant, fidels a la seva “infal·lible” maquinària de marqueting, ens empastifen de quilos i quilos de paper (un per a cada membre de la unitat familiar), la nostra bústia, amb idees que mai posen en pràctica, i que ignoren que els ciutadans de peu tenim memòria, la qual cosa és certament un insult. No es creguin tant els seus publicistes … (no veuen que estan donant una imatge massa mercantilista, ben lluny de l’esperit marxista ?)… i facin més cas als seus assersors d’inversió (que semblen uns “cagats” de por, sisplau )… Inverteixin sense por en el que s’ha d’invertir que són els treballadors; o no inverteixin si no volen, però no els menystinguin d’aquesta manera.

  Ho sento, però estic decebut i no puc més que treure fora el meu sentiment de frustració.

  Molta sort a la Campanya i Molta feina ben feta al seu escó.

  Atentament

  Victor Morató i Pasalodos

 2. Maria Badia 28 maig, 2009 · 11:08

  Benvolgut Víctor,

  Comprenc molt bé la seva preocupació davant la crisi que estem patint i les situacions d’incertesa que se’n deriven. En aquest context, penso que necessitem més que mai un govern proper, sensible a les noves dificultats, i que executi mesures que permetin millorar efectivament la situació de les persones. Tinc la convicció que el Govern de la Generalitat està treballant en aquest sentit, impulsant polítiques, mesures i ajudes destinades a les famílies, als treballadors i a les persones en situació d’atur. A vegades, però, malauradament ens podem trobar amb complicacions o retards com els que descrius.

  En l’actual campanya per a les eleccions al Parlament Europeu, el nostre objectiu és treballar per enfortir l’Europa social i posar les persones per davant dels interessos del lliure mercat i de la desregulació, unes idees que defensen els neoliberals i que ens han conduït a la situació en què ens trobem.

  Tot i l’estranya campanya d’aquests comicis on ens és molt difícil fer arribar la importància d’aquestes eleccions a la ciutadania, el meu partit i jo mateixa ens estem esforçant per a explicar mesures concretes que volem defensar al Parlament Europeu i posar en evidència el que veritablement ens juguem el proper 7 de juny. De fet, pots consultar el nostre programa i propostes en el següent enllaç:

  Prenem nota de les seves impressions i esperem que al llarg d’aquests dies que resten de campanya li puguem demostrar el nostre compromís amb els treballadors i el rostre d’Europa més solidària, sostenible i sàvia.

  Cordialment,

  Maria Badia i Cutchet

 3. Victor Morató i Pasalodos 28 maig, 2009 · 11:08

  Moltes gràcies per la vostra atenció, Maria.
  Les coses han anat millor en el tema de la prestació per fills menors de sis anys; ens heu actualitzat els pagament molt corrèctament, fins i tot amb la prestació del 2010.

  Si em trobes receptes de glà o derivats per la vella Europa em faràs molt content. 😛

 4. Victor Morató i Pasalodos 28 maig, 2009 · 11:08

  … no és broma; … m’he associat amb el gaig (l’ocell, no pas el cuiner)… per a potenciar una indústria de glà de crisi. jejeje 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada