Corren temps dolents


Setmana plena d’escàndols financers, de traicions, d’afloració dels més baixos instints de la naturalesa humana.

La trama de corrupció Gürtel, el cas Millet-Palau, els espies al Barça. Tot plegat dóna la sensació que la decència, els valors morals, l’honestedat estan en la nostra societat, en hores baixes.

Però sabeu el que em sembla pitjor d’aquests escàndols? els intents de fer passar “bou per bèstia grossa”. Si un roba és un lladre. Si un enganya és un mentider i si un investiga d’amagat la vida dels altres és un espia. I segur que aquells que no són amics dels acusats, estan contents del que està passant, però els culpables, no es poden amagar intentant fer-nos creure que el que passa són només falsedats inventades pels que els volen mal.

No, Sr. Rajoy, Sr. Camps, senyors i senyores del PP, n’hi ha de ben segur que estan contents pel que els passa a vostès, però els responsables, són els que són.

No, Sr. Millet, Sr. Montull, senyores i senyores responsables de fundacions que s’han beneficiat de diner negre provinent de les mans del Sr. Millet, vostès han fet trampes, s’han apropiat d’uns diners que no els pertanyien. Segur que n’hi ha que disfruten per tot això, però els resposables són els que són.

No, Sr. Laporta, Sr. Joan Oliver, responsables de fer “auditories de seguretat” d’amagat a membres de la seva Junta. De ben segur que n’hi ha que disfruten amb aquesta qüestió i també n’hi ha que no els agrada que el Barça faci un “triplet, ni el 2-6”, però els responsables són els que són.

Deixin per favor, la pàtria, les banderes i les aficions tranquil.les i no les utilitzin pels seus propis beneficis. I arreglin els seus problemes on pertoqui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada